Jogurt po sončenju, Biobaza, Tropic Sun, 250 ml

40

5,99

9,99 €


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3856020911874

Veljavnost akcije: 19. 7.‐15. 10. 2024

Biobaza Tropic Sun after-sun hydrating jogurt je bogata, vlažilna, a hkrati hranljiva krema, ki kožo po sončenju pomiri in ji zagotovi vso potrebno njego, da ostane mehka, prožna in lepo obsijana. Naravna formula je bogata z izbranimi sestavinami, ki vračajko naravno vlažnost, krepijo hidrolipidno bariero kože in pomirjajo kožo pred zunanjimi dejavniki, kot so sonce, sol in klorirana voda. Prijatna, vlažilna tekstura jogurta After-Sun osveži, se hitro vpije, ne pušča mastnih ostankov in diši, ki se vam ne da upreti.

  • Opombe
  • Sestavine

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

AQUA, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SQUALANE*, C13-15 ALKANE*. CETEARYL ALCOHOL, STEARIC ACID, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, COCOS NUCIFERA OIL, SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL, PERSEA GRATISSIMA OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, BETA-CAROTENE, RUBUS IDAEUS SEED OIL, OLEA EUROPAEA LEAF EXTRACT, PANTHENOL, AROMA** (Frangipani), SODIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, AROMA** (Peach), HYDROLIZED SWEET ALMOND PROTEIN, LIMONENE, CITRAL. *ECOCERT **Natural

< Nazaj

Sorodni izdelki