Pena Vitagyn za intimno higieno, 150ml

Pena Vitagyn za intimno higieno, 150ml
20

10,19

12,86 €


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 8032595870340

Veljavnost akcije: 16. 10.‐2. 11. 2024

Intimna higiena mora biti redna, pri tem pa je treba uporabljati primerne izdelke, ki pomagajo uravnavati pH nožnice. Pena za intimno higieno VITAgyn C, je namenjena vsakodnevni higieni intimnega področja, za preprečevanje bakterijskih in glivičnih vnetij. Še posebej njeno uporabo priporočamo pred in med menstruacijo, med nosečnostjo, po porodu in v menopavzi, kar pa ne pomeni, da po njej ne smejo poseči dekleta in žene v drugih obdobjih.

Vsakodnevna uporaba pene VITAgyn C uravnava kislost intimnega področja. Dodane naravne sestavine (izvleček kamilice in nepozebnika) zavirajo vnetje nožice ter blažijo skelenje in srbenje, torej simptome že nastalega vnetja. Preostale sestavine delujejo protibakterijsko, protivirusno in protiglivično.

Izdelek je nežen in ne draži sluznice, občutek po uporabi pa je prijeten tudi pri težavah s suho sluznico.

  • Opombe
  • Sestavine

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

AQUA, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, BUTANE,
AMMONIUM LAURYL SUFATE, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER
WATER, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER, ISOBUTANE,
PROPANE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE,
LACTIC ACID, UNDECYLENAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-12
DIMETHICONE, PARFUM, MENTHOL, POLYQUATERNIUM-44,
CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, MELALEUCA ALTERNIFOLIA
LEAF OIL, LIMONENE.

< Nazaj

Sorodni izdelki