Mleko za telo Mixa, Hyalurogel, 400 ml

6,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3600550958430

MIXA HYALUROGEL MLEKO ZA TELO.
Suha in občutljiva koža ima manjšo sposobnost zadrževanja vlage, zaradi česar je pogosteje suha in jo zateguje. Predstavljamo nežno mleko za telo Mixa Hyalurogel, ki kožo intenzivno vlaži 48 ur. Mleko je obogateno s hijaluronsko kislino, za katero velja, da lahko zadrži do 1000 krat več vlage kot je njena teža. Zasnovano pod dermatološkim nadzorom. Odpornost preizkušena na občutljivi koži. HIPOALERGENSKO. Rezultati: Koža je intenzivno navlažena 48 ur in je videti prožnejša, mehkejša in z več ugodja. Je lepša in sijoča ter je videti bolj zdrava. Ublaži nelagodje in občutek draženja, tudi po depilaciji z voskom in britju.

  • Opombe
  • Sestavine

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

INGREDIENTS AQUA / WATER,GLYCERIN,DIMETHICONE,PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL,BRASSICA CAMPESTRIS SEED OIL / RAPESEED SEED OIL,AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,DIMETHICONOL,SODIUM HYALURONATE,SODIUM HYDROXIDE,CAPRYLYL GLYCOL,CITRIC ACID,XANTHAN GUM,ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER,BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER,PHENOXYETHANOL,PARFUM / FRAGRANCE,

< Nazaj

Sorodni izdelki